Cautati un psiholog in Brasov, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Brasov

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Brasov este o decizie cu greutate, intrucat alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a recuperarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist poate fi un start pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa depistezi si sa schimbi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va sprijini sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o situatie grea. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest pas este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Brasov demn de alegerea ta are incredere in tine si e convins in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).