Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Brasov, si vreti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Brasov

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Brasov este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist poate fi un start benefic si constructiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi o persoana apropiata care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va ajuta sa evoluezi intr-o versiune mai buna a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca impreuna cu un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

In momentul in care te decizi asupra unui terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest pas este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si atunci cand iti sugereaza zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Brasov valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).