Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Bucuresti, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Bucuresti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Bucuresti este o decizie semnificativa, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Cand stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui specialist poate constitui un impuls pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa identifici si sa remodelezi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

A fi pretentios cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca munca necesara pentru a depasi o intamplare dificila. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cele mai frecvente indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest pas este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti sugereaza zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Bucuresti priceput stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te considere distrus sau dependent).