Cautati un psiholog in Buzau, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Buzau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Buzau este o hotarare importanta, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a redresarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce sa cauti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sustine sa evoluezi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare grea. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cele mai frecvente semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti recomanda domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Buzau experimentat te pretuieste si crede in capacitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).