Cautati un psiholog in Buzau, si doriti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Buzau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Buzau este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa devii o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti unele indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si atunci cand iti sugereaza domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Buzau priceput stie ca ai valoare si crede in capacitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).