Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Calarasi, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Calarasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Calarasi este o hotarare cu greutate, intrucat alegerea persoanei potrivite poate fi o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui profesionist poate constitui un impuls pozitiv si cu impact pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician competent te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se produce un progres.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca munca necesara pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cateva semne ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Atunci cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti indica domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Calarasi experimentat te pretuieste si crede in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).