Cautati un psiholog in Calarasi, si vreti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Calarasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Calarasi este o decizie cu greutate, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte importanta a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. In schimb, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert competent te va sustine sa devii o forma mai buna a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema dificila. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cateva semne ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare asupra unui terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si atunci cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Calarasi priceput stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).