Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Calarasi, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Calarasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Calarasi este o hotarare importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti dupa ce sa te uiti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui specialist poate fi un start benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa recunosti si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sustine sa devii o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

A fi pretentios in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca si un sentiment de progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o intamplare grea. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cateva semne ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Calarasi valoros te pretuieste si e convins in puterea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).