Aveti nevoie de un psiholog in Calarasi, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Calarasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Calarasi este o decizie semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce ai nevoie si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui specialist poate constitui un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va sustine sa evoluezi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat in alegerea ta te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa duca la un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest pas este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Calarasi valoros are incredere in tine si e convins in puterea ta de a evolua (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).