Cautati un psiholog in Cluj Napoca, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Cluj Napoca

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Cluj Napoca este o hotarare importanta, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist se poate dovedi un impuls pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician competent te va sprijini sa devii o varianta mai avansata a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa duca la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest pas este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Cluj Napoca valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).