Aveti nevoie de un psiholog in Cluj Napoca, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Cluj Napoca

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Cluj Napoca este o decizie importanta, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui profesionist poate fi un prim pas benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care te asculta si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va ajuta sa devii o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Cluj Napoca demn de alegerea ta are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).