Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Cluj Napoca, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Cluj Napoca

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Cluj Napoca este o hotarare cu greutate, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa contribuie la un climat de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam unele semne ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o decizie in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Cluj Napoca experimentat stie ca ai valoare si crede in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).