Cautati un psiholog in Constanta, si doriti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Constanta

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Constanta este o decizie cu greutate, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte importanta a recuperarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui profesionist poate constitui un start pozitiv si productiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sustine sa devii o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la un climat de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema grea. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Constanta valoros are incredere in tine si crede nemijlocit in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).