Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Constanta, si doriti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Constanta

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Constanta este o decizie cu greutate, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa schimbi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

Cand e recomandat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o situatie dificila. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Constanta priceput te pretuieste si crede in puterea ta de a evolua (in loc sa te considere distrus sau dependent).