Cautati un psiholog in Craiova, si doriti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Craiova

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Craiova este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand stii ce sa cauti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui profesionist se poate dovedi un prim pas pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, profesionistul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa evoluezi intr-o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cele mai frecvente semne ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Craiova priceput te pretuieste si e convins in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).