Aveti nevoie de un psiholog in Craiova, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Craiova

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Craiova este o decizie importanta, pentru ca alegerea celui potrivit poate deveni o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui profesionist poate fi un start pozitiv si productiv pe calea spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa duca la un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Cand e recomandat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o problema neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cateva indicii ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Craiova valoros are incredere in tine si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).