Cautati un psiholog in Craiova, si v-ar prinde bine o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Craiova

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Craiova este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa recunosti si sa remodelezi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician competent te va sprijini sa evoluezi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi informat in alegerea ta te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la un climat de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare grea. Multi oameni iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest pas este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti recomanda domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Craiova demn de alegerea ta are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).