Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Deva, si vreti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Deva

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Deva este o decizie importanta, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Cand stii ce ai nevoie si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist poate fi un start pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat in alegerea ta te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa duca la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment ar trebui sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o problema grea. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cele mai frecvente semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce sa cauti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie solida intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Deva valoros stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te considere distrus sau dependent).