Aveti nevoie de un psiholog in Deva, si v-ar prinde bine o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Deva

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Deva este o hotarare importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui profesionist poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa remodelezi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa evoluezi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o situatie grea. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele semne ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care te decizi vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Deva valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in puterea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).