Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Deva, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Deva

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Deva este o decizie importanta, pentru ca alegerea celui potrivit poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu un sentiment de progres.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o problema dificila. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cateva semne ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Deva demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in puterea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).