Cautati un psiholog in Drobeta Turnu Severin, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Drobeta Turnu Severin

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Drobeta Turnu Severin este o hotarare importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui expert in domeniu poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa identifici si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va ajuta sa devii o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta particulara.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa duca la un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e recomandat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie dificila. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata unele semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Drobeta Turnu Severin demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in puterea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).