Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Drobeta Turnu Severin, si vreti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Drobeta Turnu Severin

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Drobeta Turnu Severin este o decizie importanta, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce sa cauti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un start benefic si constructiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa schimbi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va sprijini sa devii o varianta mai avansata a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

In ce moment e recomandat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare dificila. Multe persoane iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o decizie in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si atunci cand iti sugereaza nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Drobeta Turnu Severin valoros are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).