Cautati un psiholog in Focsani, si vreti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Focsani

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Focsani este o decizie cu greutate, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce sa cauti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. In schimb, profesionistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va ajuta sa devii o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e indicat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o problema dificila. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cateva semne ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care te decizi asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Focsani priceput te pretuieste si crede in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).