Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Focsani, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Focsani

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Focsani este o decizie importanta, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce ai nevoie si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa schimbi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sprijini sa devii o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta particulara.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

Cand e indicat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o intamplare dificila. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cele mai frecvente indicii ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Focsani valoros stie ca ai valoare si e convins in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).