Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Focsani, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Focsani

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Focsani este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate deveni o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui specialist poate fi un start pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa schimbi automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca un climat de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia doar cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cateva indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest lucru este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti indica domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Focsani priceput te pretuieste si e convins in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).