Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Galati, si intentionati sa cautati o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Galati

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Galati este o decizie importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe drumul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va sustine sa devii o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand faci alegerea iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multi oameni iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele semne ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest aspect este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Galati valoros are incredere in tine si e convins in capacitatea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).