Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Galati, si doriti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Galati

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Galati este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa remodelezi aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu un sentiment de progres.

Cand e recomandat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam unele semne ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand iei o hotarare asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti recomanda nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Galati priceput stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).