Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Giurgiu, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Giurgiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Giurgiu este o hotarare semnificativa, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a redresarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui profesionist se poate dovedi un start pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi o persoana apropiata care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician competent te va sustine sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e indicat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare grea. Multi oameni iau in calcul terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam unele semne ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie solida intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti sugereaza domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Giurgiu valoros te pretuieste si e convins in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).