Aveti nevoie de un psiholog in Giurgiu, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Giurgiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Giurgiu este o hotarare importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui profesionist poate fi un start pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert competent te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa duca la o relatie de incredere precum si un sentiment de progres.

In ce moment e indicat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare dificila. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cele mai frecvente indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o decizie in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Giurgiu experimentat stie ca ai valoare si e convins in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).