Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Giurgiu, si intentionati sa cautati o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Giurgiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Giurgiu este o decizie cu greutate, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte importanta a recuperarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist poate constitui un impuls pozitiv si productiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv in alegerea ta iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare grea. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cele mai frecvente indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Giurgiu priceput te pretuieste si e convins in capacitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).