Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Iasi, si vreti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Iasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Iasi este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui specialist poate fi un prim pas benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sustine sa devii o forma mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi informat in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa duca la un climat de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o problema dificila. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata unele semnale ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Iasi demn de alegerea ta te pretuieste si crede nemijlocit in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).