Aveti nevoie de un psiholog in Iasi, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Iasi

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Iasi este o decizie cu greutate, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand stii dupa ce sa te uiti si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un start benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va sustine sa identifici si sa schimbi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cele mai frecvente indicii ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care te decizi asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Iasi valoros stie ca ai valoare si e convins in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).