Cautati un psiholog in Miercurea Ciuc, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Miercurea Ciuc

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Miercurea Ciuc este o hotarare cu greutate, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte importanta a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un amic care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa duca la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare dificila. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o decizie asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest aspect este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Miercurea Ciuc demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).