Aveti nevoie de un psiholog in Miercurea Ciuc, si doriti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Miercurea Ciuc

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Miercurea Ciuc este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui specialist poate fi un impuls pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va sprijini sa devii o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere precum si un sentiment de progres.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva semnale ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie solida intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest aspect este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Miercurea Ciuc demn de alegerea ta te pretuieste si crede nemijlocit in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te considere distrus sau dependent).