Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Oradea, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Oradea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Oradea este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a redresarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui specialist poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa remodelezi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sustine sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e indicat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca munca necesara pentru a depasi o situatie neplacuta. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti sugereaza zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Oradea experimentat are incredere in tine si crede in puterea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).