Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Oradea, si intentionati sa cautati o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Oradea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Oradea este o hotarare cu greutate, pentru ca alegerea celui potrivit poate fi o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce sa cauti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui expert in domeniu se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa remodelezi automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician competent te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand apare panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest aspect este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Oradea experimentat are incredere in tine si crede nemijlocit in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).