Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Oradea, si doriti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Oradea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Oradea este o decizie semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist poate constitui un start pozitiv si cu impact pe drumul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema neplacuta. Multi oameni iau in considerare terapia doar cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele semnale ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest lucru este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Oradea priceput are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te considere distrus sau dependent).