Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Oradea, si doriti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Oradea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Oradea este o decizie semnificativa, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa inlocuiesti aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai avansata a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la un climat de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti unele indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest pas este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti sugereaza zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Oradea demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).