Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Piatra Neamt, si vreti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Piatra Neamt

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Piatra Neamt este o hotarare importanta, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte esentiala a redresarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert competent te va sustine sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa construiasca o relatie de incredere precum si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o intamplare dificila. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele semne ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Piatra Neamt experimentat are incredere in tine si e convins in capacitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).