Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Piatra Neamt, si doriti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Piatra Neamt

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Piatra Neamt este o decizie importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce ai nevoie si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va sustine sa recunosti si sa inlocuiesti aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va sustine sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa construiasca un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie grea. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cateva semne ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest aspect este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Piatra Neamt valoros te pretuieste si crede in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).