Aveti nevoie de un psiholog in Piatra Neamt, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Piatra Neamt

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Piatra Neamt este o hotarare importanta, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte esentiala a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, alegerea unui specialist poate constitui un start benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa devii o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta particulara.

A fi pretentios cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa construiasca un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment ar trebui sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema grea. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

Atunci cand te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest pas este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Piatra Neamt experimentat te pretuieste si crede in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).