Cautati un psiholog in Pitesti, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Pitesti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Pitesti este o decizie cu greutate, intrucat alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce sa cauti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui profesionist se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa schimbi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa devii o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti unele semnale ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest aspect este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Pitesti priceput te pretuieste si crede nemijlocit in puterea ta de a evolua (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).