Aveti nevoie de un psiholog in Pitesti, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Pitesti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Pitesti este o decizie semnificativa, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand stii ce ai nevoie si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand faci alegerea iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa duca la o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o problema grea. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cateva indicii ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest aspect este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti indica nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Pitesti demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).