Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Pitesti, si doriti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Pitesti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Pitesti este o hotarare importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce sa cauti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa remodelezi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va sprijini sa evoluezi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa duca la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a depasi o situatie dificila. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti unele semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

Cand te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Pitesti priceput stie ca ai valoare si e convins in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).