Cautati un psiholog in Ploiesti, si v-ar prinde bine o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Ploiesti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Ploiesti este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui profesionist se poate dovedi un prim pas pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa remodelezi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o situatie dificila. Multe persoane iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Ploiesti experimentat te pretuieste si crede in puterea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).