Aveti nevoie de un psiholog in Ploiesti, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Ploiesti

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Ploiesti este o hotarare importanta, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui specialist poate fi un start pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un amic care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa recunosti si sa remodelezi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o intamplare grea. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Ploiesti demn de alegerea ta te pretuieste si e convins in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).