Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Ramnicu Valcea, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Ramnicu Valcea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Ramnicu Valcea este o decizie importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce sa cauti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui profesionist poate constitui un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va sustine sa devii o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cateva indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Ramnicu Valcea valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).