Aveti nevoie de un psiholog in Ramnicu Valcea, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Ramnicu Valcea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Ramnicu Valcea este o decizie semnificativa, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un impuls pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician competent te va ajuta sa devii o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti unele indicii ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

Cand iei o hotarare asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti sugereaza domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Ramnicu Valcea priceput stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).