Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Resita, si doriti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Resita

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Resita este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa recunosti si sa remodelezi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand te decizi te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e recomandat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest aspect este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Resita demn de alegerea ta are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).