Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Resita, si v-ar prinde bine o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Resita

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Resita este o decizie semnificativa, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a redresarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui profesionist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va ajuta sa devii o forma mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la un climat de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e indicat sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cateva semnale ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Resita priceput are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).