Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Satu Mare, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Satu Mare

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog Satu Mare este o hotarare importanta, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte importanta a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist poate constitui un impuls pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o varianta mai avansata a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta particulara.

Sa fi informat cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata cateva indicii ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Satu Mare valoros stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).