Cautati un psiholog in Satu Mare, si doriti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Satu Mare

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Satu Mare este o decizie importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte semnificativa a redresarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce sa cauti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa remodelezi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sprijini sa evoluezi intr-o forma mai buna a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare neplacuta. Multi oameni iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cateva indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Satu Mare priceput stie ca ai valoare si e convins in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).