Aveti nevoie de un psiholog in sector 1, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 1

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog sector 1 este o decizie cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un prim pas pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa remodelezi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va sprijini sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie dificila. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest pas este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti recomanda zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 1 priceput stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).