Cautati un psiholog in sector 1, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 1

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog sector 1 este o hotarare semnificativa, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui specialist poate constitui un impuls benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa schimbi aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa evoluezi intr-o forma mai avansata a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e indicat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o problema grea. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cateva indicii ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Cand te decizi in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si atunci cand iti recomanda zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 1 priceput stie ca ai valoare si e convins in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).