Aveti nevoie de un psiholog in sector 1, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 1

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog sector 1 este o hotarare importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist poate fi un prim pas pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sprijini sa evoluezi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o intamplare grea. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest pas este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti recomanda domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 1 valoros are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).