Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in sector 2, si intentionati sa cautati o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 2

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog sector 2 este o decizie cu greutate, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui expert in domeniu poate fi un prim pas pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va sprijini sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care te decizi asupra unui terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti indica domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 2 demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).