Cautati un psiholog in sector 2, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 2

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog sector 2 este o decizie cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte semnificativa a redresarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si cu impact pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa duca la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o intamplare grea. Multa lumea ia in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata unele indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Cand te decizi asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti indica nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 2 demn de alegerea ta te pretuieste si crede nemijlocit in puterea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).