Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in sector 3, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 3

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog sector 3 este o hotarare cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce sa cauti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist se poate dovedi un impuls pozitiv si cu impact pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa schimbi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat cand faci alegerea iti va folosi sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e indicat sa iau in calcul terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca munca necesara pentru a depasi o situatie neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cele mai frecvente indicii ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 3 valoros are incredere in tine si crede in puterea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).