Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in sector 3, si vreti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 3

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog sector 3 este o decizie importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe calea catre o sanatate emotionala mai solida.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va ajuta sa identifici si sa schimbi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficace care sa construiasca un climat de incredere precum si un sentiment de progres.

In ce moment e indicat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest aspect este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 3 priceput te pretuieste si e convins in capacitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).