Cautati un psiholog in sector 4, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 4

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog sector 4 este o decizie semnificativa, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce sa cauti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai avansata a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multe persoane iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o decizie asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 4 experimentat are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).