Aveti nevoie de un psiholog in sector 4, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 4

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Deciderea asupra unui psiholog sector 4 este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a recuperarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce ai nevoie si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui profesionist se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va asista sa recunosti si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca si un sentiment de progres.

In ce moment ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare dificila. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti unele indicii ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand iei o decizie asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest pas este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti recomanda zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 4 demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in puterea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).