Aveti nevoie de un psiholog in sector 4, si intentionati sa cautati o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 4

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog sector 4 este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte importanta a redresarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui profesionist se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa schimbi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va ajuta sa evoluezi intr-o varianta mai avansata a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat cand faci alegerea te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca un climat de incredere precum si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest pas este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti recomanda domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 4 experimentat are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).