Aveti nevoie de un psiholog in sector 5, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 5

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog sector 5 este o hotarare cu greutate, pentru ca alegerea celui potrivit poate deveni o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta iti va folosi sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se produce un progres.

Cand e recomandat sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Iata unele indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest aspect este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca cineva care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 5 demn de alegerea ta are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).