Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in sector 5, si doriti o oferta pentru problema Dvs?
Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!
(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)
Obtineti oferte de la psihologi din sector 5
- Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
- Profitati de simplitate si comoditate
- Economisiti energie, timp si bani
- Obtineti oferta complet gratuit
In ce fel alegi un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?
Alegerea unui psiholog sector 5 este o decizie cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte importanta a recuperarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce ai nevoie si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.
Ce anume face un psiholog competent?
Un psiholog nu este un amic care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. In schimb, expertul potrivit te va asista sa depistezi si sa remodelezi aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician competent te va ajuta sa devii o versiune mai buna a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.
Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.
Care sunt semnele ca e recomandat sa ma gandesc la terapie?
Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema neplacuta. Multi oameni iau in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.
Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:
- Confuzie;
- Nu esti sigur pe tine;
- Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
- Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
- Te simti coplesit/a
- Simti frecvent agitatie;
- Experimentezi des dispozitii negative;
- Simti ca nu mai ai timp pentru tine.
Ce e important la un psiholog
Atunci cand te decizi in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.
Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:
- Personalitati care sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
- Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
- Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
- Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
- Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu expertul ales.
- Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 5 demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in abilitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).