Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in sector 6, si doriti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 6

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog sector 6 este o hotarare importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un start pozitiv si productiv pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va sustine sa devii o forma mai avansata a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficace care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e recomandat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o situatie dificila. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 6 valoros stie ca ai valoare si crede in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).