Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in sector 6, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 6

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog sector 6 este o hotarare cu greutate, deoarece alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand stii dupa ce sa te uiti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa inlocuiesti aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va sustine sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand apare panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cateva indicii ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest pas este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti sugereaza domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 6 demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).