Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in sector 6, si vreti o oferta pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din sector 6

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog sector 6 este o hotarare cu greutate, deoarece alegerea celui potrivit poate deveni o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un amic care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician priceput te va sustine sa devii o varianta mai buna a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

In ce moment e indicat sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia atunci cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care te decizi asupra unui terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest aspect este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si atunci cand iti sugereaza zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog sector 6 demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).