Cautati un psiholog in Sfantu Gheorghe, si doriti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Sfantu Gheorghe

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Sfantu Gheorghe este o decizie importanta, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce ai nevoie si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui specialist poate constitui un impuls pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa schimbi automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa devii o versiune mai avansata a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care sunt gata sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie grea. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cateva indicii ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si atunci cand iti sugereaza domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Sfantu Gheorghe priceput are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).