Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Sfantu Gheorghe, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Sfantu Gheorghe

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Sfantu Gheorghe este o hotarare importanta, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte importanta a redresarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sprijini sa devii o forma mai buna a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere si un sentiment de progres.

In ce moment e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest aspect este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti recomanda zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Sfantu Gheorghe experimentat te pretuieste si crede nemijlocit in puterea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).