Aveti nevoie de un psiholog in Sibiu, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Sibiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Sibiu este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte esentiala a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand cunosti ce sa cauti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui expert in domeniu poate fi un impuls pozitiv si productiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa remodelezi lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va sustine sa devii o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca precum si un sentiment de progres.

Cand e recomandat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cele mai frecvente indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest lucru este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Sibiu demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).