Aveti nevoie de un psiholog in Sibiu, si doriti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Sibiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Sibiu este o decizie semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte importanta a redresarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui specialist se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa identifici si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician priceput te va sustine sa devii o forma mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a depasi o problema dificila. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele semnale ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti recomanda nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Sibiu experimentat stie ca ai valoare si crede nemijlocit in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).