Aveti nevoie de un psiholog in Sibiu, si vreti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Sibiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Sibiu este o hotarare cu greutate, intrucat alegerea celui potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand cunosti dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, specialistul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician priceput te va sprijini sa devii o versiune mai avansata a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o problema neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cateva indicii ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, exista multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Sibiu demn de alegerea ta stie ca ai valoare si e convins in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).