Cautati un psiholog in Slatina, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slatina

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Slatina este o decizie importanta, pentru ca alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand stii ce sa cauti si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui profesionist se poate dovedi un start pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa depistezi si sa inlocuiesti aspecte precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist bun te va ajuta sa devii o forma mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat in alegerea ta te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa duca la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o problema dificila. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cateva indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest pas este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slatina priceput are incredere in tine si crede in puterea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).