Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Slatina, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slatina

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Slatina este o hotarare cu greutate, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte esentiala a revitalizarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui specialist se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa depistezi si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va ajuta sa evoluezi intr-o forma mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta te va sprijini sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o situatie grea. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand apare panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva semnale ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Cand te decizi asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa poate comunica deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slatina priceput are incredere in tine si crede in puterea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).