Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Slatina, si doriti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slatina

  • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
  • Profitati de simplitate si comoditate
  • Economisiti energie, timp si bani
  • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Slatina este o decizie cu greutate, intrucat alegerea celui potrivit poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. Cand stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist poate fi un impuls pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un prieten care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va ajuta sa devii o forma mai avansata a ta fara sa te critice pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv in alegerea ta te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand incep sa simta panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cateva semne ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

  • Confuzie;
  • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
  • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
  • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
  • Te simti coplesit/a
  • Agitat(a);
  • Dispozitie proasta;
  • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

  • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
  • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
  • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care le stie pe toate).
  • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti recomanda zone unde poti sa te mai dezvolti.
  • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si confortabil cu profesionistul pe care l-a ales.
  • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slatina priceput are incredere in tine si crede in puterea ta de a progresa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).