Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Slatina, si vreti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slatina

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Slatina este o decizie cu greutate, pentru ca alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, profesionistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o varianta mai avansata a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment e indicat sa ma gandesc la terapie?

Atunci cand incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care vor sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o situatie grea. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam unele semnale ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest lucru este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slatina priceput te pretuieste si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).