Aveti nevoie de un psiholog in Slobozia, si v-ar prinde bine o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slobozia

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Slobozia este o hotarare importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte semnificativa a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un amic care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, expertul potrivit te va asista sa depistezi si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la un climat de incredere si un sentiment de progres.

Cand e indicat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a depasi o situatie neplacuta. Multi oameni iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toti factorii implicati in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si confortabil cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slobozia experimentat te pretuieste si e convins in puterea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).