Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Slobozia, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Slobozia

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Slobozia este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist poate fi un start pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu va fi un amic care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert competent te va sprijini sa evoluezi intr-o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand te decizi iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o situatie dificila. Multi oameni iau in calcul terapia atunci cand apare panica, dar nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cateva semne ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest aspect este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca ele sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si atunci cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Slobozia priceput are incredere in tine si crede nemijlocit in puterea ta de a evolua (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).