Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Suceava, si vreti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Suceava

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Suceava este o hotarare importanta, deoarece alegerea persoanei potrivite poate deveni o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist priceput te va sprijini sa sa te transformi intr-o versiune mai imbunatatita a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand faci alegerea iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Iata cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest aspect este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti sugereaza zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Suceava demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede nemijlocit in puterea ta de a evolua (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).