Aveti nevoie de un psiholog in Suceava, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Suceava

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Suceava este o decizie semnificativa, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte semnificativa a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care stii ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un impuls benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa depistezi si sa remodelezi automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist competent te va ajuta sa sa te transformi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat in alegerea ta te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa duca la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multi oameni iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare in legatura cu un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest pas este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si atunci cand iti recomanda domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand clientul se simte conectat si relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Suceava demn de alegerea ta te pretuieste si crede nemijlocit in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).