Aveti nevoie de un psiholog in Targoviste, si intentionati sa cautati o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targoviste

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Targoviste este o hotarare importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii dupa ce sa te uiti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu se poate dovedi un start benefic si constructiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va asista sa recunosti si sa inlocuiesti automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un expert priceput te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand faci alegerea te va sprijini sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa duca la o relatie de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o problema neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

Cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toti factorii implicati in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si atunci cand iti sugereaza zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targoviste demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede in puterea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).