Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Targoviste, si intentionati sa cautati o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targoviste

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Targoviste este o decizie semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate fi o parte importanta a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, alegerea unui profesionist poate fi un start pozitiv si productiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un amic care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert bun te va ajuta sa devii o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa contribuie la un climat de incredere si un sentiment de progres.

In ce moment ar trebui sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o situatie dificila. Multa lumea ia in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce sa cauti la un psiholog

Atunci cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest lucru este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele momente cand iti indica domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targoviste priceput stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).