Aveti nevoie de un psiholog in Targu Jiu, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Jiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Targu Jiu este o hotarare importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte esentiala a redresarii vietii tale si a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand stii dupa ce sa te uiti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu poate constitui un impuls benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu trebuie sa fie un prieten care iti asculta necazurile si incearca sa-ti dea sfaturi. In schimb, specialistul potrivit te va asista sa recunosti si sa remodelezi aspecte precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert competent te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai avansata a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta particulara.

Sa fi informat cand faci alegerea iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Evident, este recomandat sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficace care sa duca la un climat de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

Cand ar trebui sa iau in considerare terapia?

Daca incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a depasi o problema grea. Multe persoane iau in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cateva semne ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest aspect este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti recomanda domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Jiu demn de alegerea ta te pretuieste si e convins in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te considere distrus sau dependent).