Cautati un psiholog in Targu Jiu, si vreti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Jiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Targu Jiu este o hotarare importanta, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte esentiala a redresarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Cand stii ce sa cauti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui profesionist poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa schimbi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert competent te va sustine sa evoluezi intr-o varianta mai avansata a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficace care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand ar trebui sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a depasi o problema grea. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca intampini stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Iata cateva indicii ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce ne intereseaza la un psiholog

Atunci cand te decizi asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este cruciala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt infricosatoare sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti sugereaza zone unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Jiu priceput te pretuieste si crede nemijlocit in capacitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).