Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Targu Jiu, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Jiu

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Targu Jiu este o hotarare cu greutate, deoarece alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a recuperarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. Cand stii dupa ce sa te uiti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu se poate dovedi un start pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Ba dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa recunosti si sa schimbi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist priceput te va sustine sa evoluezi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa construiasca un climat de incredere si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti complet confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o situatie dificila. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare in legatura cu un terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este capitala. Acest aspect este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa ai suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti indica nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Jiu experimentat are incredere in tine si crede in puterea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).