Aveti nevoie de un psiholog in Targu Mures, si vreti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Mures

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Targu Mures este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti dupa ce sa te uiti si pricepi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si productiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, profesionistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician competent te va sustine sa sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru problemele sau situatia ta specifica.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul tau in terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficiente care sa construiasca o relatie de incredere precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cateva semnale ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare asupra unui terapeut, exista multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in selectia unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este probabil cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest aspect este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in terapeutul tau pentru a fi capabil sa conversezi despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, chiar daca acestea sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Mures valoros are incredere in tine si crede in abilitatea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).