Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Targu Mures, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Mures

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Targu Mures este o decizie importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a recuperarii vietii tale precum si a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, deciderea asupra unui expert in domeniu se poate dovedi un start benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un prieten care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va sustine sa identifici si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un specialist competent te va ajuta sa devii o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv in alegerea ta iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa duca la un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca ar trebui sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Aceasta este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in considerare terapia doar cand incep sa simta panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

In continuare gasesti unele semnale ca e timpul sa cauti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand te decizi in legatura cu un terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest aspect este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si calduros chiar si atunci cand iti sugereaza domenii unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Mures priceput te pretuieste si crede in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).