Aveti nevoie de serviciile unui psiholog in Targu Mures, si vreti o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Targu Mures

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Targu Mures este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte esentiala a redresarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. In momentul in care cunosti ce sa cauti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist poate constitui un start pozitiv si cu impact pe drumul catre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un amic care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va asista sa identifici si sa schimbi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va sprijini sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te judece pentru complicatiile sau situatia ta unica.

Sa fi informat cand te decizi te va ajuta sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, insa si abilitati sociale eficace care sa construiasca o relatie de incredere precum si un sentiment de progres.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatorul tau pas, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multa lumea ia in calcul terapia atunci cand apare panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semne ca e timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care intervin in gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care faci clic este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru succesul terapiei. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest pas este adesea experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E necesar sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand ele sunt de temut sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, dar nu ca un individ care le stie pe toate).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti indica domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si confortabil cu expertul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Targu Mures priceput are incredere in tine si crede in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).