Aveti nevoie de un psiholog in Timisoara, si vreti o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Timisoara

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu cazul tau particular?

Alegerea unui psiholog Timisoara este o decizie cu greutate, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate deveni o parte importanta a redresarii vietii tale precum si a mentinerii bunastarii emotionale. In momentul in care te-ai decis ce ai nevoie si pricepi ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui expert in domeniu poate constitui un start benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. In schimb, profesionistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa devii o varianta mai avansata a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta particulara.

A fi pretentios cand faci alegerea iti va folosi sa profiti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficiente care sa duca la o relatie de incredere precum si sentimentul ca se progreseaza.

In ce moment e recomandat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa consideri ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Acest pas este recomandata pentru toti cei care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o intamplare grea. Multi oameni iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cateva semne ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

Atunci cand iei o decizie in legatura cu un terapeut, exista multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie pozitiva si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati compatibile: O conexiune pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este cruciala. Acest lucru este adesea mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in expertul selectionat pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti recomanda nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Timisoara demn de alegerea ta stie ca ai valoare si crede nemijlocit in capacitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).