Aveti nevoie de un psiholog in Timisoara, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Timisoara

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Timisoara este o hotarare importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate deveni o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. Cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un impuls pozitiv si cu impact pe traseul spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Ce face un psiholog valoros?

Un psiholog nu trebuie sa fie o persoana apropiata care te asculta si apoi iti da sfaturi. In schimb, profesionistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa schimbi automatisme precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, toate astea in timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand faci alegerea iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, dar si abilitati sociale eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se produce un progres.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a lasa in urma o problema grea. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca intampini depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti unele semne ca ar putea fi timpul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere se bazeaza pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest lucru este frecvent resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in profesionistul ales pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este autentic si onest, demonstrand cunostinte, insa evitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si calduros chiar si in acele dati cand iti sugereaza domenii unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si relaxat cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Timisoara experimentat te pretuieste si crede nemijlocit in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).