Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Tulcea, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Tulcea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum alegi un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Tulcea este o hotarare importanta, intrucat alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce ai nevoie si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui specialist poate constitui un prim pas pozitiv si cu impact pe drumul spre o sanatate emotionala mai buna.

Mai exact, ce anume face un psiholog valoros?

Un psiholog nu va fi un amic care iti analizeaza problemele si incearca sa-ti dea sfaturi. Ba dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa inlocuiesti lucruri precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, toate astea in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa evoluezi intr-o forma mai imbunatatita a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa mergi pe mana unui psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa duca la o relatie de incredere reciproca precum si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti chiar confuz si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care doresc sa faca tot ceea ce este necesar pentru a iesi dintr-o intamplare dificila. Multa lumea ia in calcul terapia abia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam unele semne ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand iei o hotarare asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este poate cel mai important. Mii de studii arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este cruciala. Acest aspect este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa existe suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu caldura chiar si atunci cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Tulcea valoros stie ca ai valoare si crede in abilitatea ta de a evolua (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).