Aveti nevoie de un psiholog in Tulcea, si intentionati sa cautati o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Tulcea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel poate fi ales un psiholog potrivit pentru situatia ta specifica?

Selectia unui psiholog Tulcea este o decizie cu greutate, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate constitui o parte esentiala a recuperarii vietii tale si totodata a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, selectarea unui specialist poate fi un impuls benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa remodelezi lucruri precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, si in acelasi timp ce te va accepta asa cum esti. Un practician bun te va sustine sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios in alegerea ta iti va folosi sa beneficiezi la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, precum si abilitati interpersonale eficace care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e indicat sa ma gandesc la terapie?

Daca incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este recomandata pentru toti cei care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia abia atunci cand apare panica, insa nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

In continuare gasesti cateva semnale ca ar putea fi timpul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Eviti oameni, diverse locuri sau situatii;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Experimentezi des dispozitii negative;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate robusta intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este capitala. Acest pas este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, insa ocolind jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si calduros chiar si in acele momente cand iti indica zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si confortabil cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Tulcea demn de alegerea ta te pretuieste si crede in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).