Aveti nevoie de un psiholog in Tulcea, si v-ar prinde bine o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Tulcea

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care e potrivit pentru problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Tulcea este o hotarare importanta, deoarece alegerea unui specialist potrivit poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Cand stii ce ai nevoie si ai inteles ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu situatia ta particulara, selectarea unui specialist poate constitui un impuls pozitiv si cu impact pe traseul catre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa schimbi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va ajuta sa devii o forma mai buna a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficiente care sa contribuie la un climat de incredere impreuna cu un sentiment de progres.

In ce moment e recomandat sa iau in considerare terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in considerare terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care sunt gata sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o situatie grea. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti cateva semne ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Esti agitat(a);
 • Dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce sa cauti la un psiholog

Cand iei o decizie vis-a-vis de un terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati multi factori care influenteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in selectia unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care ai chimie este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie puternica intre psiholog si client este cruciala pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura pozitiva (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest lucru este deseori resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, chiar si atunci cand unele din acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este autentic si onest, aratand ca are cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca cineva care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa comunice deschis si empatic chiar si in acele momente cand iti recomanda nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand clientul se simte conectat si perfect relaxat cu profesionistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Tulcea valoros te pretuieste si crede nemijlocit in capacitatea ta de a avansa (in loc sa te considere distrus sau dependent).