Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Vaslui, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Vaslui

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel se alege un psiholog potrivit pentru cazul tau particular?

Selectia unui psiholog Vaslui este o decizie importanta, deoarece alegerea celui potrivit poate constitui o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si ai inteles ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, deciderea asupra unui expert in domeniu poate fi un prim pas pozitiv si productiv pe drumul spre o sanatate emotionala mai buna.

Ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este o persoana apropiata care iti analizeaza problemele si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va ajuta sa recunosti si sa remodelezi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va ajuta sa sa te transformi intr-o versiune mai buna a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta specifica.

Sa fi informat cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficiente care sa construiasca un climat de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti foarte sigur de urmatorul tau pas, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca tot ce trebuie pentru a iesi dintr-o situatie neplacuta. Multi oameni iau in considerare terapia doar cand apare panica, cu toate acestea nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme de familie, probleme de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Agitat(a);
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

Ce e important la un psiholog

In momentul in care iei o decizie asupra unui terapeut, e bine sa stii ca sunt implicati numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care ai chimie este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o relatie solida intre psiholog si client este capitala pentru o terapie de succes. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul pe care il alegi este vitala. Acest lucru este deseori mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca ele sunt infricosatoare sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este autentic si onest, demonstrand cunostinte, dar evitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, dar nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti sugereaza domenii unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu expertul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Vaslui experimentat are incredere in tine si e convins in abilitatea ta de a progresa (mai degraba decat sa te evalueze ca distrus sau dependent).