Cautati un psiholog in Vaslui, si intentionati sa cautati o cotatie de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Vaslui

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum poate fi ales un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Vaslui este o hotarare semnificativa, deoarece alegerea celui potrivit poate fi o parte semnificativa a redresarii vietii tale precum si a pastrarii bunastarii emotionale. In momentul in care stii dupa ce sa te uiti si intelegi ce mai exact s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist se poate dovedi un prim pas benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu va fi un prieten care te asculta si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va sustine sa identifici si sa remodelezi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele problematice, in timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un practician bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai buna a ta fara sa te critice pentru problemele sau situatia ta specifica.

Sa fi selectiv cand te decizi te va ajuta sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa mergi pe mana unui psiholog care detine acreditari recunoscute, insa si abilitati interpersonale eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se progreseaza.

Care sunt semnele ca e indicat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa crezi ca nu esti sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit cu privire la felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Terapia este indicata pentru toate acele persoane care vor sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in calcul terapia doar cand incep sa simta panica, dar nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam cateva semnale ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Experimentezi confuzie;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Esti prea ocupat(a).

La ce sa fim atenti la un psiholog

In momentul in care te decizi in legatura cu un terapeut, sunt prezenti multi factori care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care faci clic este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie de succes. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, printre care:

 • Personalitati ce sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este vitala. Acest lucru este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a discuta despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca cineva atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si cu empatie chiar si in acele dati cand iti indica zone unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si confortabil cu specialistul pe care l-a ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Vaslui priceput te pretuieste si crede nemijlocit in capacitatea ta de a evolua (in loc sa te evalueze ca distrus sau dependent).