Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Vaslui, si v-ar prinde bine o oferta de pret pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Vaslui

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

In ce fel alegi un psiholog care e potrivit pentru situatia ta specifica?

Deciderea asupra unui psiholog Vaslui este o hotarare semnificativa, pentru ca alegerea celui potrivit poate fi o parte esentiala a recuperarii vietii tale si a conservarii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce ai nevoie si intelegi ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, alegerea unui expert in domeniu poate constitui un prim pas benefic si constructiv pe traseul catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu este un prieten care te asculta si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, specialistul potrivit te va sustine sa depistezi si sa remodelezi aspecte precum tiparele de gandire negative si/sau comportamentele nefavorabile, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist priceput te va sprijini sa evoluezi intr-o varianta mai buna a ta fara sa te judece pentru problemele sau situatia ta unica.

A fi pretentios in alegerea ta te va sprijini sa beneficiezi la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Evident, este recomandat sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, precum si abilitati sociale eficiente care sa contribuie la o relatie de incredere impreuna cu sentimentul ca se progreseaza.

Cand e recomandat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa crezi ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti chiar confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Acest pas este indicata pentru toate acele persoane care sunt gata sa faca munca necesara pentru a lasa in urma o intamplare neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia abia atunci cand apare panica, cu toate acestea nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de beneficiile terapiei. Daca ai de-a face cu depresie, anxietate, probleme de dispozitie, stres, probleme in relatie, probleme in familie sau orice fel de tranzitie in viata, discutia cu un terapeut te poate ajuta cu adevarat.

Mai departe iti prezentam unele indicii ca poate e momentul sa gasesti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Simti ca nu mai ai timp pentru tine.

Ce ne intereseaza la un psiholog

Cand te decizi vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti multi factori care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand aici personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care faci clic este probabil cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate puternica intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie pozitiva si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati care sunt compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este vitala. Acest pas este frecvent experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Trebuie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (apare ca un expert, insa nu ca o persoana atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: un terapeut ar trebui sa poate comunica deschis si empatic chiar si atunci cand iti recomanda zone unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si confortabil cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Vaslui experimentat te pretuieste si crede in abilitatea ta de a avansa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).