Aveti nevoie de asistenta unui psiholog in Zalau, si doriti o oferta pentru situatia Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Zalau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Alegerea unui psiholog Zalau este o decizie importanta, intrucat alegerea persoanei potrivite poate constitui o parte semnificativa a revitalizarii vietii tale si totodata a mentinerii bunastarii emotionale. Atunci cand te-ai decis ce sa cauti si intelegi ce anume s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui profesionist poate fi un start benefic si constructiv pe calea spre o sanatate emotionala mai rezistenta.

Mai exact, ce anume face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti analizeaza problemele si apoi iti da sfaturi. Dimpotriva, profesionistul potrivit te va asista sa recunosti si sa remodelezi automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un expert priceput te va sprijini sa evoluezi intr-o forma mai avansata a ta fara a te judeca pentru complicatiile sau situatia ta specifica.

A fi pretentios cand te decizi iti va folosi sa te folosesti la maximum de timpul alocat pentru terapie. Bineinteles, este esential sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, precum si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere si un sentiment de progres.

Care sunt semnele ca e recomandat sa iau in calcul terapia?

Atunci cand incepi sa simti ca nu esti atat de sigur de urmatori tai pasi, sau ce trebuie sa faci, sau esti complet confuz si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa iei in calcul terapia cu un psiholog. Aceasta este pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a lasa in urma o situatie neplacuta. Multe persoane iau in considerare terapia atunci cand apare panica, insa nu e necesar sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca ai de-a face cu probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut te poate repune pe picioare.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente semnale ca poate e momentul sa iei in calcul vizita la un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Nu esti sigur pe tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Modificari in alimentatie si somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Ai frecvent o dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

In momentul in care te decizi vis-a-vis de un terapeut, sunt prezenti numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune compatibilitati, inclusiv personalitatea, specializarea, tarifele si programarea.

Dintre toate aspectele implicate in alegerea unui terapeut, gasirea unei persoane cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este decisiva pentru o terapie cu rezultate. O relatie reala si de sustinere e fundamentata pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune excelenta (dar nu o prietenie) cu psihologul tau este cruciala. Acest aspect este adesea resimtit ca un sentiment de raport.
 • Incredere: Ar trebui sa fie creata suficienta incredere in terapeutul tau pentru a putea discuta despre gandurile, trairile si comportamentele tale, chiar si atunci cand acestea sunt infricosatoare sau dureroase.
 • Autenticitate: Un psiholog de valoare este onest si autentic, demonstrand cunostinte, insa omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, dar nu ca un individ atotstiutor).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde poti sa te mai dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: rezultatele cele mai bune isi fac aparitia atunci cand te simti conectat si relaxat cu expertul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Zalau valoros te pretuieste si crede in puterea ta de a progresa (mai degraba decat sa te eticheteze ca distrus sau dependent).