Cautati un psiholog in Zalau, si doriti o oferta de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Zalau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu situatia ta specifica?

Alegerea unui psiholog Zalau este o decizie importanta, pentru ca alegerea persoanei potrivite poate fi o parte importanta a revitalizarii vietii tale si a pastrarii bunastarii emotionale. Atunci cand cunosti ce ai nevoie si pricepi ce anume s-ar potrivi cel mai bine problemelor tale specifice, selectarea unui profesionist se poate dovedi un impuls pozitiv si productiv pe calea catre o sanatate emotionala mai buna.

Ce face un psiholog bun?

Un psiholog nu este un prieten care iti asculta necazurile si dupa te sfatuieste. Dimpotriva, expertul potrivit te va ajuta sa identifici si sa inlocuiesti automatisme precum obiceiurile de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sustine sa sa te transformi intr-o varianta mai imbunatatita a ta fara a te judeca pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

A fi pretentios cand faci alegerea te va ajuta sa profiti la maximum de timpul tau in terapie. Este important sa sa colaborezi cu un psiholog care poseda acreditari recunoscute, dar si abilitati de dialog eficace care sa duca la o relatie de incredere reciproca si sentimentul ca se produce un progres.

In ce moment e indicat sa iau in considerare terapia?

Cand incepi sa consideri ca nu esti atat de sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar trebui sa actionezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Acest pas este pentru toti cei care doresc sa faca munca necesara pentru a iesi dintr-o problema dificila. Multa lumea ia in calcul terapia atunci cand incep sa simta panica, dar nu trebuie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de rezultatele terapiei. Daca experimentezi probleme cu dispozitia, anxietate, depresie, stres, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, vei descoperi ca discutia cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

Mai departe iti prezentam cele mai frecvente indicii ca e timpul sa gasesti un terapeut:

 • Confuzie;
 • Incertitudine in tine;
 • Ai inceput sa eviti unii oameni, unele situatii sau locuri;
 • Alimentatia si somnul tau s-au schimbat in mod negativ;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

Ce sa cauti la un psiholog

Cand iei o decizie asupra unui terapeut, exista numerosi parametri care afecteaza gasirea celei mai bune potriviri, incluzand specialitatea, pretul, personalitatea si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unui profesionist cu care esti compatibil(a) este poate cel mai important. Mii de studii realizate arata ca o compatibilitate solida intre psiholog si client este decisiva pentru succesul terapiei. O relatie reala si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum sunt urmatorii:

 • Personalitati compatibile: O legatura foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest aspect este deseori experimentat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa ai suficienta incredere in expertul selectionat pentru a fi capabil sa conversezi despre gandurile, sentimentele si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt de temut sau inconfortabile.
 • Autenticitate: Un psiholog valoros este onest si autentic, aratand ca are cunostinte, dar ocolind jargonul specific domeniului (este perceput ca un expert, insa nu ca un individ care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: profesionistul ar trebui sa comunice deschis si cu caldura chiar si in acele momente cand iti indica nise unde poti sa iti extinzi cunostiintele.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cele mai bune rezultate apar atunci cand te simti conectat si perfect relaxat cu specialistul ales.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Zalau valoros te pretuieste si e convins in abilitatea ta de a avansa (mai degraba decat sa te considere distrus sau dependent).