Aveti nevoie de un psiholog in Zalau, si vreti o cotatie de pret pentru problema Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine cea mai buna oferta de pret de la 5 psihologi din orasul Dvs, prin intermdiul platformei Expert24! Gratuit, rapid, confortabil, avantajos – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul cu datele cazului Dvs particular!

(*Util de stiut: completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – puteti oricand contacta alti specialisti pentru ofertare)

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la psihologi din Zalau

 • Selectati un tarif potrivit pt bugetul Dvs
 • Profitati de simplitate si comoditate
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Obtineti oferta complet gratuit

Cum se alege un psiholog care se potriveste cu problema ta specifica?

Selectia unui psiholog Zalau este o hotarare semnificativa, intrucat alegerea celui potrivit poate fi o parte esentiala a revitalizarii vietii tale si totodata a conservarii bunastarii emotionale. Cand stii ce sa cauti si ai inteles ce s-ar potrivi cel mai bine cu problemele tale particulare, deciderea asupra unui specialist se poate dovedi un impuls benefic si constructiv pe traseul spre o sanatate emotionala mai solida.

Ce face un psiholog competent?

Un psiholog nu trebuie sa fie un amic care iti asculta necazurile si apoi iti da sfaturi. In schimb, profesionistul potrivit te va asista sa identifici si sa inlocuiesti lucruri precum modelele de gandire negative si/sau comportamentele neproductive, si in acelasi timp ce te va accepta pentru ceea ce esti tu. Un specialist bun te va sprijini sa sa te transformi intr-o forma mai avansata a ta fara sa te judece pentru incurcaturile sau situatia ta unica.

Sa fi selectiv cand faci alegerea iti va folosi sa profiti la maximum de timpul dedicat pentru terapie. Este important sa alegi un psiholog care are acreditari recunoscute, insa si abilitati de dialog eficiente care sa construiasca o relatie de incredere reciproca impreuna cu sentimentul ca se produce un progres.

Cand e indicat sa ma gandesc la terapie?

Cand incepi sa simti ca nu esti sigur de urmatoarea ta miscare, sau cum ar fi bine sa procedezi, sau esti nesigur si coplesit legat de felul in care te simti, poti sa te gandesti la terapia cu un psiholog. Terapia este pentru toti cei care vor sa faca tot ce trebuie pentru a depasi o intamplare neplacuta. Multa lumea ia in considerare terapia abia atunci cand incep sa simta panica, insa nu e nevoie sa ajungi la fundul gropii pentru a te bucura de avantajele terapiei. Daca experimentezi stres, anxietate, depresie, probleme de dispozitie, probleme in cadrul familiei, probleme in relatia de cuplu sau orice fel de tranzitie in viata, atunci o discutie cu un terapeut iti poate aduce beneficii semnificative.

In continuare gasesti unele indicii ca ar putea fi timpul sa cauti un terapeut:

 • Te simti confuz;
 • Ti-ai pierdut siguranta de sine;
 • Evitarea oamenilor, locurilor sau situatiilor;
 • S-au produs modificari in alimentatia si regimul tau de somn;
 • Te simti coplesit/a
 • Simti frecvent agitatie;
 • Dispozitie proasta;
 • Nu mai ai timp liber deloc.

La ce sa fim atenti la un psiholog

Atunci cand iei o hotarare vis-a-vis de un terapeut, exista numerosi parametri care intervin in gasirea celei mai bune compatibilitati, incluzand specialitatea, personalitatea, costul si programarea.

Dintre toate caracteristicile implicate in decizia asupra unui terapeut, gasirea unuia cu care esti compatibil(a) este in mod sigur cel mai important. Studiu dupa studiu arata ca o relatie robusta intre psiholog si client este capitala pentru o terapie cu rezultate. O relatie adevarata si de sustinere se sprijina pe mai multi factori, cum ar fi:

 • Personalitati compatibile: O conexiune foarte buna (dar nu o prietenie) cu psihologul ales este capitala. Acest aspect este frecvent mentionat ca un sentiment de raport.
 • Incredere: E nevoie sa existe suficienta incredere in profesionistul ales pentru a discuta despre sentimentele, gandurile si comportamentele tale, mai ales daca unele din acestea sunt de temut sau neplacute.
 • Autenticitate: Un psiholog bun este onest si autentic, demonstrand cunostinte, dar omitand jargonul specific domeniului (se prezinta ca un expert, insa nu ca o persoana care stie totul).
 • Comunicare pozitiva: terapeutii ar trebui sa fie capabil sa comunice deschis si empatic chiar si in acele dati cand iti sugereaza nise unde mai ai loc sa te dezvolti.
 • Preferinte proprii si nivel de confort: cea mai buna munca de vindecare are loc atunci cand pacientul este conectat si relaxat cu profesionistul asupra caruia s-a decis.
 • Apreciere pozitiva neconditionata: Un psiholog Zalau experimentat are incredere in tine si e convins in capacitatea ta de a progresa (in loc sa te eticheteze ca distrus sau dependent).