Serviciul de ofertare

Serviciul de ofertare accesibil pe acest site este oferit prin intermediul platformei Expert24 – asa cum este mentionat pe fiecare pagina a website-ului unde un utilizator poate solicita o oferta de pret. Platforma Expert24 se ocupa de toate aspectele necesare derularii eficiente a procesului: colectarea informatiilor necesare de la utilizator, transmiterea lor catre prestatori, organizarea licitatiei, si transmiterea ofertei finale catre utilizatorul care a solicitat-o.

Colectarea datelor

Cu exceptia cookie-urilor pentru masurarea traficului, website-ul www.monicaridzi.ro nu colecteaza date cu caracter personal de la vizitatorii si utilizatorii sai (nume, prenume, adresa de email, numar de telefon etc). Toate datele solicitate de la un utilizator pentru obtinerea unei oferte de pret pentru prestarea unui anumit serviciu sunt transmise direct catre platforma Expert24, fara stocare intermediara sau temporara pe acest website.

Responsabilitati

Detinatorul website-ului www.monicaridzi.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru nici o dauna sau pierdere suferita de utilizatorii site-ului ca urmare a folosirii serviciului de ofertare prezentat pe site. Fiecare utilizator care solicita o oferta de pret si decide sa dea curs ofertei trebuie sa isi faca propria informare si cercetare inainte de a alege sa lucreze cu un anumit prestator de servicii. Orice nemultumiri legate de modul in care este prestat serviciul, pretul final al serviciului, rezultatul final al serviciului sau alte aspecte conexe trebuie adresate direct prestatorului, acesta fiind singurul care este responsabil de ele.

Nici unul dintre materialele informationale prezente pe website nu constituie, nici nu doreste sa constituie asistenta profesionala sau legala. Daca aveti nevoie de asistenta profesionala sau legala, va rugam sa va adresati unui profesionist din domeniul care va intereseaza. Detinatorul acestui website nu isi asuma nici o responsabilitate pentru modul in care oricare vizitator al acestui website decide sa foloseasca sau sa puna in practica informatiile disponibile pe site.

Disclaimer

Detinatorul website-ului www.monicaridzi.ro este recompensat financiar pentru fiecare cerere de oferta transmisa catre platforma Expert24.ro prin intermediul acestui website. Aceasta recompensare financiara NU are ca rezultat cresterea pretului / tarifului final platit de utilizatorii care angajeaza diverse servicii apeland la platforma Expert24.