Aveti nevoie de servicii de traduceri in Alexandria, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Alexandria

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este foarte important sa traduca perfect prezentarea initiala de vanzari, incorporand in acelasi timp, atunci cand este potrivit, un numar crescut de caracteristici particulare tarii tinta. Prin urmare, asocierea cu un bun partener de traduceri Alexandria este cruciala pentru a avea un plan castigator. Pentru a evita greseli nedorite, vom expune cele mai importante sugestii pentru descoperirea unui partener priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii care face obiectul traducerii nu este de ajuns. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator priceput, chiar daca planul dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Desigur, pentru un rezultat excelent, ortografia, gramatica si sintaxa este obligatoriu sa fie dincolo de orice repros. Chiar si asa, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea se cere sa fie, totodata, excelent incluse. Un birou de traduceri cu experienta este, totodata, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle pentru fiecare domeniu de activitate, chiar daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli pe care nu ni le dorim, iata mai multe cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa urmeze tot mesajul si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul sursa pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Alegerea unui birou de traduceri Alexandria de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati site-ul web sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru rezultate de calitate, competentele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Atunci cand biroul de traduceri solicita tarife foarte mici, puteti paria ca obisnuiesc sa ofere salarii minime pentru angajatii lor. Acest lucru se poate sa insemne una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie personalul nu este calificat si accepta un salariu mic, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor dedica doar un interval redus de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va duce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, o astfel de firma are si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si testarea calitatii acestora premergator transmiterii rezultatului la clienti.

Pentru a opta pentru o firma care ofera calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa realizati cercetari propri. Atunci inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri se poate sa ofere si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Alexandria

Acestea sunt traduceri executate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde stampila si semnatura persoanei care a efectuat documentul. Proiectele pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Alexandria

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa prezinta in plus pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul e obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Alexandria

Atunci cand un act oficial trebuie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Alexandria

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la modul de comunicare: daca in primele cazuri aveam de-a face cu forma scrisa, in situatia interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Alexandria

Aceste proiecte nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei destinate la proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.