Aveti nevoie de servicii de traduceri in Arad, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Arad

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este crucial sa traduca fara greseala comunicatul original de afaceri, integrand intre timp, in fiecare situatie in care este oportun, cat mai multe caracteristici specifice pentru tara in care urmeaza sa activeze. Asadar, colaborarea cu un birou de traduceri Arad cu multa experienta este esentiala pentru realiza un plan castigator. Pentru a nu avea parte de abateri nedorite, vom expune cele mai importante sfaturi pentru gasirea unui partener priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii tinta nu este destul. Daca s-a nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, chiar daca planul dvs. se potriveste limbii materne a cunoscutului dvs. Fireste, pentru un rezultat grozav, sintaxa, ortografia si gramatica trebuie sa fie ireprosabile. Totusi, cultura tarii a carei limba o urmarim si sursa se cere sa fie, in acelasi timp, foarte bine integrate. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, pregatit sa faca fata solicitarilor in orice domeniu de activitate, chiar daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a preveni abaterile inoportune, uite mai multe cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Acesta este necesar sa indeplineasca:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie ireprosabile si sa succeada tot mesajul si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba avuta in vedere, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Arad de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Studiati site-ul web sau realizati cautatri pe retelele sociale. Ce referinte are biroul? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Au feedback de la clienti? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, cunostintele obiective ale membrilor echipei sunt esentiale. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt preturile corecte?

Atunci cand biroul de traduceri are onorarii deosebit de mici, este evident ca obisnuiesc sa ofere salarii reduse pentru angajatii lor. Aceasta chestiune ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si accepta o plata redusa, avand in vedere ca nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt suficient de doritori si vor oferi doar o durata redusa de timp proiectului dvs., ceea ce va duce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, un birou are in componenta si manageri de proiect care asigura gestionarea sarcinilor si testarea calitatii acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o compania care se concentreaza pe calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa realizati propriile cercetari. In cazul in care inca nu aveti siguranta alegerii, un numar mare de birouri de traduceri vor oferi si teste inainte de semna o colaborare.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Arad

Acestea sunt traduceri efectuate de catre un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura si stampila persoanei care a executat proiectul. Astfel de proiecte pot numara si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Arad

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, dar includ in plus pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist trebuie obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Arad

In acele momente cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Arad

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta apare la modul de comunicare: daca in primele dati avem de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Arad

Aceste lucrari nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de regula utilizate pentru proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.