Aveti nevoie de servicii de traduceri in Bacau, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Bacau

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este foarte important sa traduca la perfectie comunicatul original de vanzari, integrand intre timp, in fiecare situatie in care este potrivit, cat mai multe elemente particulare tarii tinta. Astfel, cooperarea cu un partener de traduceri Bacau experimentat este vitala pentru obtine un plan castigator. In vederea evitarii unor erori nedorite, va vom prezenta cateva sfaturi pentru gasirea unui asociat bun si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii traduse nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, nici atunci cand planul dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Bineinteles, pentru un efect grozav, sintaxa, ortografia si gramatica este necesar sa fie dincolo de orice repros. Chiar si asa, cultura poporului a carei limba o urmarim si originea se impune sa fie, de asemenea, excelent integrate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, pregatit sa faca fata solicitarilor indiferent de domeniul de activitate, chiar daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli inoportune, uite cateva cerinte pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Angajatii biroului este necesar sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie fara cusur si sa succeada tot intentia si intonatia date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul sursa pentru limba tinta, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Modul in care alegi un birou de traduceri Bacau profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati site-ul de pe internet sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Echipa este competenta??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, calificarile obiective ale celor din echipa sunt esentiale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt preturile corecte?

Atunci cand biroul de traduceri are preturi foarte mici, puteti paria ca au salarii reduse pentru cei angajati. Acest aspect ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu sunt calificati si accepta o rata scazuta, deoarece nu primesc oferte mai bune, sau nu sunt indeajuns de motivati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate redusa.

In afara de traducatori, o astfel de firma are si manageri de proiect care asigura gestionarea misiunilor si verificarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a alege o intreprindere care isi bazeaza munca pe calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Daca inca nu v-ati decis, un numar mare de birouri de traduceri se poate sa ofere si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Servicii de traduceri autorizate Bacau

Acestea sunt traduceri executate de un traducator autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura respectiv stampila persoanei care a executat proiectul. Acest tip de lucrari pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Bacau

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, insa au aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist e obligat sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Bacau

Atunci cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest pas presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Bacau

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la calea de comunicare: daca in primul caz avem de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Bacau

Aceste lucrari nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei destinate in scop de proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.