Aveti nevoie de servicii de traduceri in Baia Mare, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Baia Mare

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este vital sa traduca perfect prezentarea initiala de vanzari, integrand intre timp, in fiecare situatie in care este necesar, cat mai multe aspecte particulare pentru tara in care urmeaza sa activeze. Astfel, cooperarea cu un partener de traduceri Baia Mare experimentat este esentiala pentru a avea o strategie internationala castigatoare. Pentru a evita abateri pe care nu le dorim, va vom prezenta cele mai importante sfaturi pentru identificarea unui asociat priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Stapanirea limbii tinta nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din prietenul dvs. francez un traducator experimentat, cu toate ca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a prietenului dvs. Fireste, pentru un deznodamant excelent, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie ireprosabile. Totusi, cultura tarii a carui grai il urmarim si sursa se impune sa fie, de asemenea, excelent incluse. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, pregatit sa abordeze cu profesionalist solicitarle indiferent de domeniul de activitate, chiar daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a evita erorile nedorite, uite cateva conditii pentru gasirea unui birou de traduceri de top. Angajatii biroului este obligatoriu sa respecte:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa urmeze tot intentia si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se ajusteaza documentul sursa pentru limba tinta, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Modul in care alegi un birou de traduceri Baia Mare profesionist

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Care este nivelul de experienta?

Verificiati pagina de pe internet sau realizati cautatri prin intermediul retelelor sociale. Ce referinte are biroul? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Arata pagina web intr-un mod profesionist? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, cunostintele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Se practica tarife competitive?

Daca biroul de traduceri practica preturi foarte scazute, este evident ca ofera salarii reduse pentru cei angajati. Acest aspect ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu sunt calificati si sunt de acord cu o rata scazuta, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt suficient de doritori si vor dedica doar o durata redusa de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, un birou are si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea sarcinilor si verificarea calitatii acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o intreprindere care ofera calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Atunci inca nu aveti siguranta alegerii, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri sunt disponibile?

Servicii de traduceri autorizate Baia Mare

Este vorba despre traduceri efectuate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si prezinta semnatura si stampila celui care a realizat documentul. Acest tip de lucrari pot numara si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Baia Mare

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa au aditional pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acesta e obligat sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Baia Mare

In acele momente cand un act oficial trebuie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest pas obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Baia Mare

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la canalul de comunicare: daca in primul caz ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului lucram cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Baia Mare

Acestea nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei destinate pentru proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: scrisori bancare, chitante, planuri de afaceri, situatii financiare, adeverinte de venit, extrase de cont, facturi, contracte bancare, dar si alte documente de natura economica.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.