Aveti nevoie de servicii de traduceri in Buzau, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Buzau

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca perfect comunicatul original de vanzari, incorporand in acelasi timp, de fiecare data cand este necesar, cat mai multe elemente comune tarii in care are loc extinderea. Asadar, colaborarea cu un birou de traduceri Buzau cu multa experienta este esentiala pentru a avea un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a evita abateri nedorite, vom expune anumite recomandari pentru identificarea unui colaborator cu experienta si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii tinta nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator profesionist, cu toate ca proiectul dvs. se adreseaza limbii materne a amicului dvs. Fireste, pentru un rezultat extraordinar, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie dincolo de orice repros. Chiar si asa, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea se cere sa fie, totodata, excelent integrate. Un birou de traduceri de calitate este, de asemenea, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle pentru fiecare domeniu de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criteriile evaluarii

Pentru a preveni greseli pe care nu ni le dorim, uite mai multe conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri cu experienta. Angajatii biroului este necesar sa respecte:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia trebuie sa fie ireprosabile si sa urmeze tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica documentul sursa pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Buzau de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Verificiati site-ul web sau cautati pe retelele sociale. Ofera acea compania referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? De cat timp exista firma?

2. Cat de bine este pregatita echipa??

Pentru a obtine rezultatele scontate, cunostintele obiective ale celor din echipa sunt esentiale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri are onorarii deosebit de mici, este aproape sigur ca au salarii foarte mici pentru cei angajati. Aceasta chestiune va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu un salariu mic, avand in vedere ca nu pot obtine oferte mai mari, sau nu sunt suficient de doritori si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea indatoririlor si verificarea caracteristicilor acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a alege o firma care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Atunci inca nu sunteti sigur, un numar mare de birouri de traduceri pot oferi si teste inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri exista pe piata?

Servicii de traduceri autorizate Buzau

Este vorba despre traduceri efectuate de un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde stampila si semnatura profesionistului care a efectuat documentul. Astfel de proiecte pot fi si acte de studii, acte medicale, acte de stare civila, acte economice, acte auto, acte juridice etc.

Servicii de traduceri legalizate Buzau

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, dar includ in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul trebuie obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Buzau

In acele momente cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Buzau

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta e prezenta la modul de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Buzau

Aceste lucrari nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de obicei utilizate in scop de proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: contracte de prestari servicii, hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de comodat / inchiriere, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare, precum si alte acte juridice / consulare / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: bloguri, pagini web, site-uri e-commerce, magazine online, baze de date, sisteme de facturare, aplicatii software precum si alte documente de pe Internet.