Aveti nevoie de servicii de traduceri in Calarasi, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Calarasi

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este crucial sa traduca la perfectie comunicatul original de vanzari, integrand in acelasi timp, in fiecare situatie in care este necesar, un numar mare de elemente specifice tarii tinta. Astfel, cooperarea cu un bun partener de traduceri Calarasi este vitala pentru a avea o strategie internationala castigatoare. In vederea evitarii unor abateri nedorite, vom expune cele mai importante sugestii pentru gasirea unui colaborator priceput si cu adevarat profesionist.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii traduse nu este suficienta. A se fi nascut in tara tinta nu face din prietenul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, nici atunci cand ideea dvs. se adreseaza limbii materne a amicului dvs. Desigur, pentru un rezultat excelent, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie dincolo de orice repros. Cu toate acestea, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea trebuie sa fie, in acelasi timp, foarte bine integrate. Un birou de traduceri profesionist este, in acelasi timp, pregatit sa faca fata solicitarilor indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a evita greseli pe care nu ni le dorim, iata cateva conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Biroul in cauza este obligatoriu sa respecte:

 • Criterii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa urmeze tot intentia si ritmul date de catre limba sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul sursa pentru limba tinta, asa incat sa permita o intelegere facila.

Alegerea unui birou de traduceri Calarasi de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Consultati pagina de pe internet sau efectuati cautari cu ajutorul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Site-ul lor vi se pare profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Cat de bine este pregatita echipa??

Pentru a obtine rezultatele scontate, competentele obiective ale celor din echipa sunt vitale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

Daca biroul de traduceri solicita tarife foarte mici, este evident ca obisnuiesc sa ofere salarii foarte mici pentru cei angajati. Acest aspect va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu o plata redusa, avand in vedere ca nu au parte de oferte mai mari, sau nu sunt suficient de doritori si vor dedica doar o cantitate mica de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate indoielnica.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea indatoririlor si controlul caracteristicilor acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a alege o intreprindere care ofera calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa desfasurati propriile cercetari. In cazul in care inca nu v-ati decis, cele mai multe birouri de traduceri vor oferi si teste inainte de a semna un contract.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti angaja?

Servicii de traduceri autorizate Calarasi

Este vorba despre traduceri efectuate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura respectiv stampila celui care a efectuat proiectul. Acest tip de lucrari pot fi si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Calarasi

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa au aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist e obligat sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Calarasi

In acele situatii cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest pas implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Calarasi

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta vine la canalul de comunicare: daca in primele cazuri avem de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Calarasi

Acestea nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt in mod obisnuit utilizate pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.