Aveti nevoie de servicii de traduceri in Craiova, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Craiova

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

In cazul companiilor care vor sa isi extinda activitatea pe pietele externe, este foarte important sa traduca la perfectie comunicatul original de afaceri, incorporand intre timp, in fiecare situatie in care este necesar, cat mai multe elemente particulare pentru tara in care urmeaza sa activeze. Asadar, cooperarea cu un partener de traduceri Craiova experimentat este vitala pentru obtine un plan care sa functioneze in alte tari. In vederea evitarii unor abateri pe care nu le dorim, vom expune cele mai importante sugestii pentru descoperirea unui colaborator cu experienta si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii care face obiectul traducerii nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din amicul dvs. francez un traducator experimentat, cu toate ca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un deznodamant grozav, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie fara greseala. Totusi, cultura natiunii a carei limba o urmarim si originea trebuie sa fie, de asemenea, excelent incorporate. Un birou de traduceri de calitate este, totodata, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle in orice domeniu de activitate, indiferent daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli abaterile nedorite, iata mai multe criterii pentru descoperirea unui birou de traduceri profesionist. Angajatii biroului trebuie sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie ireprosabile si sa succeada tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica documentul de baza pentru limba tinta, astfel incat sa permita o intelegere facila.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Craiova de top

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Exista experienta?

Verificiati site-ul de pe internet sau realizati cautatri cu ajutorul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Ce feedback au oferit clientii anteriori? Este site-ul web unul profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, cunostintele obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri solicita onorarii deosebit de mici, este aproape sigur ca obisnuiesc sa ofere salarii minime pentru angajatii lor. Acest lucru ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu o rata scazuta, pentru ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt suficient de determinati si vor aloca doar o durata redusa de timp proiectului dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

In afara de traducatori, o astfel de firma angajeaza si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea indatoririlor si verificarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a alege o firma care ofera calitate, nu ezitati sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Atunci inca nu aveti siguranta alegerii, unele birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de semna o colaborare.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti angaja?

Servicii de traduceri autorizate Craiova

Este vorba despre traduceri realizate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde stampila si semnatura profesionistului care a efectuat lucrarea. Proiectele pot fi si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Servicii de traduceri legalizate Craiova

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, dar includ in plus pe ultima foaie incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist e obligatoriu sa pastreze in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat lucrarea.

Apostile (traduceri apostilate) Craiova

Atunci cand un act oficial are nevoie sa fie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea e nevoie sa fie recunoscuta. Acest fapt obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Craiova

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia e prezenta la canalul de comunicare: daca in primele dati ne-am lovit de forma scrisa, in situatia interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Craiova

Acestea nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi in mod obisnuit destinate pentru proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, adeverinte medicale, certificate medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital, buletine de analize, rezultate examene medicale, dar si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.