Aveti nevoie de servicii de traduceri in Craiova, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Craiova

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este crucial sa traduca la perfectie prezentarea initiala de afaceri, integrand intre timp, in fiecare situatie in care este oportun, un numar mare de aspecte particulare tarii in care are loc extinderea. Astfel, cooperarea cu un partener de traduceri Craiova experimentat este vitala pentru obtine un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a nu avea parte de erori pe care nu le dorim, vom expune cele mai importante sfaturi pentru descoperirea unui partener priceput si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii tinta nu este suficienta. Daca s-a nascut in tara tinta nu face din amicul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, cu toate ca planul dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Fireste, pentru un deznodamant excelent, ortografia, gramatica si sintaxa trebuie sa fie ireprosabile. Chiar si asa, cultura poporului a carui grai il urmarim si sursa se impune sa fie, in acelasi timp, foarte bine incluse. Un birou de traduceri profesionist este, de asemenea, pregatit sa abordeze cu profesionalist solicitarle indiferent de domeniul de activitate, chiar daca se abordeaza nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a ocoli greseli pe care nu ni le dorim, citeste mai multe cerinte pentru a gasi unui birou de traduceri de top. Angajatii biroului este obligatoriu sa respecte:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa urmeze tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza textul de baza pentru limba dorita, astfel incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Craiova de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Exista experienta?

Verificiati site-ul de pe internet sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Este site-ul web unul profesional? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru a obtine rezultatele scontate, competentele obiective ale celor din echipa sunt foarte importante. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Au o experienta semnificativa? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Se practica tarife competitive?

Daca biroul de traduceri practica tarife foarte mici, este aproape sigur ca ofera salarii foarte mici pentru cei angajati. Acest lucru va insemna unul dintre doua lucruri:

Fie angajatii nu sunt calificati si sunt de acord cu un salariu mic, pentru ca nu primesc oferte mai bune, sau nu sunt destul de determinati si vor aloca doar un interval redus de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate indoielnica.

In afara de traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea indatoririlor si testarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a selecta o intreprindere care ofera calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Daca inca nu sunteti sigur, cele mai multe birouri de traduceri pot oferi si probe inainte de a semna un contract.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Traduceri autorizate Craiova

Aici discutam de traduceri efectuate de un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si prezinta semnatura respectiv stampila profesionistului care a realizat documentul. Astfel de proiecte includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Craiova

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa au suplimentar pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul e obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Craiova

In acele situatii cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest lucru presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se va aplica de Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Craiova

Bineinteles ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa distinctia apare la modul de comunicare: daca in primele cazuri ne-am lovit de forma scrisa, in cazul interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Craiova

Acestea nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si vor fi de regula folosite la proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani,diploma de licenta, diploma de master, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.