Aveti nevoie de servicii de traduceri in Deva, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Deva

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum alegeti cel mai potrivit birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este crucial sa traduca perfect prezentarea initiala de afaceri, incorporand intre timp, in fiecare situatie in care este oportun, un numar mare de elemente particulare tarii in care are loc extinderea. Prin urmare, cooperarea cu un partener de traduceri Deva experimentat este cruciala pentru obtine un plan care sa functioneze in alte tari. Pentru a nu avea parte de erori care nu sunt de dorit, iata cateva recomandari pentru identificarea unui partener bun si cu adevarat profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii care face obiectul traducerii nu este suficienta. A se fi nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din prietenul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, chiar daca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a amicului dvs. Bineinteles, pentru un rezultat grozav, sintaxa, ortografia si gramatica este necesar sa fie ireprosabile. Chiar si asa, cultura tarii a carei limba o urmarim si originea se impune sa fie, totodata, excelent integrate. Un birou de traduceri de calitate este, in acelasi timp, apt sa abordeze cu profesionalist solicitarle in orice domeniu de activitate, chiar daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a preveni greseli pe care nu ni le dorim, iata cateva cerinte pentru a gasi unui birou de traduceri cu experienta. Biroul in cauza trebuie sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa succeada tot mesajul si intonatia date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se adapteaza documentul de baza pentru limba dorita, asa incat sa fie inteles fara dificultate.

Alegerea unui birou de traduceri Deva de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Exista experienta?

Consultati pagina de pe internet sau efectuati cautari prin intermediul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Au feedback de la clienti? Este site-ul web unul profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Exista angajati experimentati in echipa?

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, competentele obiective ale celor din echipa sunt vitale. Detin acestia certificari oficiale academice in domeniul traducerilor? Detin acestia experienta semnificativa in domeniu? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt tarifele practicate corecte?

In cazul in care biroul de traduceri practica tarife deosebit de mici, este evident ca au salarii foarte mici pentru personal. Aceasta chestiune ar putea insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu sunt calificati si accepta o plata redusa, pentru ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt suficient de doritori si vor dedica doar un interval redus de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate indoielnica.

In afara de traducatori, o astfel de firma are in componenta si manageri de proiect care asigura gestionarea misiunilor si verificarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a opta pentru o intreprindere care ofera calitate, nu evitati sa adresati intrebari sau sa realizati propriile cercetari. In cazul in care inca nu sunteti sigur, unele birouri de traduceri vor oferi si teste premergator semnarii unei colaborari.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti angaja?

Traduceri autorizate Deva

Acestea sunt traduceri efectuate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care include semnatura respectiv stampila celui care a efectuat lucrarea. Proiectele includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Traduceri legalizate Deva

Aceste proiecte sunt similare traducerilor autorizate, insa au aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar acest profesionist trebuie obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Deva

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru utilizare pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea va trebui recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Deva

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea apare la canalul de comunicare: daca in primele cazuri aveam de-a face cu forma scrisa, in circumstanta interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Deva

Aceste proiecte nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula destinate la proiecte personale, si nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: hotarari, sentinte si decizii judecatoresti, contracte de prestari servicii, procuri/imputerniciri, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, contracte de comodat, precum si alte acte juridice / notariale / consulare.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.