Aveti nevoie de servicii de traduceri in Deva, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Deva

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum puteti fi sigur ca gasiti un birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este vital sa traduca perfect discursul original de afaceri, incorporand simulat, atunci cand este oportun, un numar crescut de aspecte specifice tarii tinta. Asadar, asocierea cu un partener de traduceri Deva experimentat este cruciala pentru a avea un plan castigator. Pentru a nu avea parte de abateri pe care nu le dorim, iata anumite sugestii pentru descoperirea unui partener cu experienta si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum trebuie sa arate o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii care face obiectul traducerii nu este destul. Daca s-a nascut in tara in care planuiti extinderea nu face din amicul dvs. francez un traducator priceput, nici atunci cand ideea dvs. se adreseaza limbii materne a cunoscutului dvs. Bineinteles, pentru un efect excelent, sintaxa, ortografia si gramatica este obligatoriu sa fie dincolo de orice repros. Totusi, cultura poporului a carui grai il urmarim si sursa trebuie sa fie, totodata, perfect incluse. Un birou de traduceri de calitate este, in acelasi timp, capabil sa gestioneze cererile in orice domeniu de activitate, indiferent daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a preveni abaterile pe care nu ni le dorim, uite mai multe conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Acesta este obligatoriu sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie fara greseala si sa urmeze tot intentia si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se modifica textul de baza pentru limba dorita, asa incat sa permita o intelegere facila.

Modul in care alegi un birou de traduceri Deva profesionist

Iata 3 criterii esentiale pe care trebuie sa le ai in vedere cand faci alegerea:

1. Exista experienta?

Studiati pagina web sau cautati cu ajutorul retelelor sociale. Ofera acea compania referinte bune? Se potrivesc nevoilor dumneavoastra? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Este site-ul web unul profesional? Care este nivelul de experienta al firmei?Are aceasta firma experienta in domeniu?

2. Cat de bine este pregatita echipa??

Pentru rezultate de calitate, calificarile obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Au o experienta semnificativa? Pe ce domenii sunt acestia specializati (domeniul tehnic, juridic, medical, financiar etc.)?

3. Sunt preturile corecte?

Atunci cand biroul de traduceri are preturi foarte mici, puteti paria ca ofera salarii minime pentru personal. Acest lucru va insemna una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie angajatii nu au calificarile necesare si sunt de acord cu o plata redusa, pentru ca nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt destul de determinati si vor oferi doar o durata redusa de timp pentru traducerea dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate slaba.

Pe langa traducatori, un birou are si manageri de proiect care asigura gestionarea indatoririlor si verificarea calitatii acestora inainte de a livra rezultatul clientilor lor.

Pentru a selecta o compania care isi bazeaza munca pe calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa va faceti cercetari propri. Daca inca nu sunteti sigur, unele birouri de traduceri pot oferi si probe premergator semnarii unei colaborari.

Ce servicii de traduceri puteti gasi?

Servicii de traduceri autorizate Deva

Este vorba despre traduceri efectuate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde semnatura si stampila persoanei care a executat lucrarea. Astfel de proiecte pot fi si acte de stare civila, acte auto, acte economice, acte de studii, acte medicale, acte juridice etc.

Traduceri legalizate Deva

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, dar includ in plus pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, iar notarul e obligatoriu sa detina in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a realizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Deva

In acele situatii cand un act oficial necesita sa fie tradus pentru a fi folosit pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest pas presupune ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta va fi aplicata de catre Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Deva

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta vine la modul de comunicare: daca in primul caz aveam de-a face cu forma scrisa, in situatia interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Deva

Aceste lucrari nu prezinta nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula utilizate pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: carte de identitate, certificat de inmatriculare, contract vanzare cumparare, factura si alte acte auto.
 • Acte civile: cazier auto, fiscal, judiciar, acte de identitate, certificate de nastere, deces, casatorie, divort, permise, adeverinte, dar si alte acte personale sau profesionale.
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: magazine online, site-uri e-commerce, pagini web, bloguri, baze de date, aplicatii software, sisteme de facturare, dar si alte documente de pe web.