Aveti nevoie de servicii de traduceri in Drobeta Turnu Severin, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Drobeta Turnu Severin

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru a va dezvolta pe pietele externe, este vital sa traduca fara greseala comunicatul original de afaceri, incluzand intre timp, in fiecare situatie in care este necesar, un numar mare de caracteristici specifice pentru tara in care urmeaza sa activeze. Asadar, colaborarea cu un bun partener de traduceri Drobeta Turnu Severin este esentiala pentru a avea o strategie internationala castigatoare. In vederea evitarii unor erori nedorite, vom expune cateva sugestii pentru gasirea unui colaborator priceput si care sa actioneze in mod profesionist.

Cum recunoasteti o traducere de calitate?

Cunoasterea limbii traduse nu este destul. Daca s-a nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. francez un traducator priceput, chiar daca ideea dvs. se adreseaza limbii materne a prietenului dvs. Bineinteles, pentru un deznodamant excelent, sintaxa, ortografia si gramatica este necesar sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura natiunii a carei limba o urmarim si originea se cere sa fie, totodata, foarte bine incluse. Un birou de traduceri cu experienta este, de asemenea, pregatit sa faca fata solicitarilor indiferent de domeniul de activitate, indiferent daca se au in vedere nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii pentru evaluare

Pentru a evita greseli inoportune, uite cateva cerinte pentru gasirea unui birou de traduceri cu experienta. Acesta trebuie sa indeplineasca:

 • Cerinte obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia este necesar sa fie ireprosabile si sa succeada tot mesajul si ritmul date limbii sursa.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se ajusteaza documentul de baza pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa poata fi inteles perfect.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Drobeta Turnu Severin de top

Cele mai importante 3 criterii pentru a alege in mod corect:

1. Care este nivelul de experienta?

Consultati site-ul web sau cautati cu ajutorul retelelor sociale. Poate produce referinte bune? Au capacitatea de a va satisface cerintele? Au feedback de la clienti? Este site-ul web unul profesional? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru rezultate de calitate, calificarile obiective ale persoanelor care formeaza echipa sunt vitale. Detin diplome din cariere academice in traducere? Care este nivelul de experienta al personalului? Exista anumite domenii pe care compania este specializata?

3. Sunt preturile corecte?

Daca biroul de traduceri solicita onorarii foarte mici, este aproape sigur ca au salarii minime pentru cei angajati. Acest aspect se poate sa insemne una dintre urmatoarele doua situatii:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu o plata redusa, deoarece nu pot obtine oferte mai bune, sau nu sunt suficient de determinati si vor aloca doar o cantitate mica de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la un rezultat de calitate slaba.

Pe langa traducatori, un birou angajeaza si manageri de proiect care au sarcina de a asigura gestionarea misiunilor si verificarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a opta pentru o compania care ofera calitate, nu sovaiti sa adresati intrebari sau sa realizati propriile cercetari. In cazul in care inca nu aveti siguranta alegerii, un numar mare de birouri de traduceri pot oferi si teste inainte de semna o colaborare.

Ce servicii de traduceri puteti angaja?

Servicii de traduceri autorizate Drobeta Turnu Severin

Este vorba despre traduceri realizate de catre un traducator care a fost autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care contine stampila si semnatura celui care a executat documentul. Proiectele pot numara si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Servicii de traduceri legalizate Drobeta Turnu Severin

Acestea sunt similare traducerilor autorizate, insa prezinta aditional pe ultima fila incheierea de legalizare a unui Notar Public, si acest profesionist trebuie obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat proiectul.

Apostile (traduceri apostilate) Drobeta Turnu Severin

Atunci cand un act oficial trebuie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest fapt obliga ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de catre Camera Notarilor Publici.

Interpretariat Drobeta Turnu Severin

Acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferenta e prezenta la calea de comunicare: daca in primul caz aveam de-a face cu forma scrisa, in cazul interpretariatului ne confruntam cu forma orala, prin viu grai.

Servicii de traduceri simple Drobeta Turnu Severin

Aceste lucrari nu contin nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula folosite pentru proiecte personale, nu pentru acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: certificat de inmatriculare, carte de identitate, facturi, contract vanzare cumparare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificat de casatorie /divort /nastere / deces, cazier fiscal, judiciar sau auto, acte de identitate, diverse adeverinte, permise, precum si alte acte profesionale sau personale .
 • Acte / diplome de studii: diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de studii postliceale, diploma de bacalaureat, diploma de licenta, foi matricole, diploma de Doctor (PhD), diploma de master, adeverinte care atesta calitatea de student, atestate de echivalare a studiilor, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: certificate medicale, adeverinte medicale, recomandari medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, rezultate examene medicale, buletine de analize, bilet de internare/externare din spital, rezultate analize medicale, precum si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: situatii financiare, planuri de afaceri, chitante, facturi, scrisori bancare, contracte bancare, extrase de cont, adeverinte de venit, precum si alte documente de acest tip.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.