Aveti nevoie de servicii de traduceri in Focsani, iar un tarif cat mai bun este important pentru Dvs?

Prin completarea formularului de mai jos puteti obtine de la platforma Expert24 cea mai buna oferta de la 5 profesionisti autorizati locali! Rapid, confortabil, avantajos si gratuit! – La scurt timp dupa completarea si trimiterea formularului veti primi oferta de pret!

(*daca oferta primita nu va satisface, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alti profesionisti)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte pentru servicii de traduceri autorizate, legalizate, simple si apostile in Focsani

 • Alegeti un pret potrivit pentru bugetul Dvs
 • Obtineti oferta complet gratuit
 • Economisiti energie, timp si bani
 • Lucrati doar cu profesionisti verificati
 • Primiti oferta repede
 • Aveti garantii multiple
 • E atat de simplu si comod

Cum va puteti asigura ca alegeti cel mai bun birou de traduceri de calitate?

Pentru firmele care urmaresc sa isi dezvolte activitatea si in alte tari, este foarte important sa traduca perfect comunicatul original de afaceri, integrand simulat, in fiecare situatie in care este necesar, cat mai multe caracteristici particulare tarii tinta. Astfel, asocierea cu un partener de traduceri Focsani experimentat este vitala pentru obtine un plan care sa functioneze in alte tari. In vederea evitarii unor abateri pe care nu le dorim, va vom prezenta cele mai importante recomandari pentru descoperirea unui asociat bun si cu care sa se dezvolte o relatie profesionista.

Cum identificam o traducere profesionista?

Stapanirea limbii tinta nu este de ajuns. A se fi nascut in tara in care doriti sa va dezvoltati nu face din prietenul dvs. de nationalitate franceza un traducator priceput, nici atunci cand ideea dvs. se potriveste limbii materne a prietenului dvs. Desigur, pentru un rezultat grozav, ortografia, gramatica si sintaxa este necesar sa fie ireprosabile. Cu toate acestea, cultura tarii a carui grai il urmarim si sursa se impune sa fie, totodata, foarte bine integrate. Un birou de traduceri cu experienta este, de asemenea, pregatit sa gestioneze cererile indiferent de domeniul de activitate, chiar daca este vorba de nise tehnice, de marketing, juridice, financiare, medicale etc.

Criterii in vederea evaluarii

Pentru a evita erorile inoportune, iata cateva conditii pentru descoperirea unui birou de traduceri de top. Acesta este necesar sa indeplineasca:

 • Conditii obiective: ortografia, gramatica, sintaxa si punctuatia se impune sa fie ireprosabile si sa urmeze tot mesajul si ritmul date de limba in cauza.
 • Semantica textului sursa: fara interpretari gresite, omisiuni sau adaugiri. Necesita fidelitatea la ideile originale, in ordinea aleasa initial.
 • Cultura vizata: Se ajusteaza documentul de baza pentru limba avuta in vedere, astfel incat sa permita o intelegere facila.

Criteriile importante de luat in calcul la alegerea unui birou de traduceri Focsani de top

Iata 3 criterii importante pentru a alege fara emotii:

1. Ce rezultate a avut biroul?

Verificiati site-ul de pe internet sau efectuati cautari pe retelele sociale. Poate produce referinte bune? Sunt diversi si se potrivesc cu cerintele dvs.? Exista feedback in mediul online de la alti clienti? Este site-ul web unul profesional? De cat timp exista firma?

2. Echipa este competenta??

Pentru ca traducerea sa aiba efectul scontat, cunostintele obiective ale celor din echipa sunt esentiale. Exista vreun traducator din echipa care sa detina diplome academice in domeniu? Au o experienta semnificativa? Au unul sau mai multe domenii de specializare?

3. Sunt preturile corecte?

In cazul in care biroul de traduceri are onorarii foarte scazute, este evident ca obisnuiesc sa ofere salarii minime pentru cei angajati. Aceasta chestiune ar putea insemna unul dintre doua lucruri:

Fie personalul nu este calificat si sunt de acord cu o rata scazuta, avand in vedere ca nu primesc oferte mai mari, sau nu sunt indeajuns de doritori si vor dedica doar un interval redus de timp pentru proiectul dvs., ceea ce va conduce la o munca de calitate slaba.

Pe langa traducatori, o astfel de firma are si manageri de proiect care au rolul de a asigura gestionarea indatoririlor si testarea caracteristicilor acestora anterior livrarii rezultatului catre clienti.

Pentru a alege o firma care se concentreaza pe calitate, nu ezitati sa puneti intrebari sau sa realizati propriile cercetari. Atunci inca nu v-ati decis, un numar mare de birouri de traduceri pot oferi si teste inainte de semna o colaborare.

Cate feluri de servicii de traduceri puteti gasi?

Servicii de traduceri autorizate Focsani

Acestea sunt traduceri executate de catre un traducator care este autorizat de Ministerul Justitiei din Romania, si care cuprinde stampila si semnatura celui care a realizat proiectul. Proiectele includ si acte auto, acte economice, acte de stare civila, acte medicale, acte de studii, acte juridice etc .

Servicii de traduceri legalizate Focsani

Aici vorbim despre servicii similare traducerilor autorizate, dar includ aditional pe ultima pagina incheierea de legalizare a unui Notar Public, si notarul trebuie obligatoriu sa aiba in arhiva specimenul de semnatura al traducatorului autorizat care a finalizat documentul.

Apostile (traduceri apostilate) Focsani

In acele situatii cand un act oficial trebuie tradus pentru folosire pe teritoriul unui stat semnatar al Conventiei de la Haga, traducerea trebuie recunoscuta. Acest fapt implica ca traducerea sa fie apostilata – adica certificata cu Apostila de la Haga. Aceasta se aplica de Camera Notarilor Publici.

Servicii de interpretariat Focsani

Evident ca si acestea sunt tot servicii de traduceri, insa diferentierea vine la calea de comunicare: daca in primul caz ne-am lovit de forma scrisa, in cazul interpretariatului avem de-a face cu forma orala, prin viu grai.

Traduceri simple Focsani

Aceste lucrari nu au aplicata nici o semnatura (a traducatorului autorizat) sau o stampila (a notarului public), si sunt de regula folosite la proiecte personale, si nu acte oficiale.

Care sunt cele mai frecvente tipuri de documente traduse?

 • Acte auto: contract vanzare cumparare, carte de identitate, facturi, certificate de inmatriculare si alte acte auto.
 • Acte civile: certificate de nastere, casatorie, divort, certific, deces, cazier judiciar, fiscal, auto, act de identitate, permise, adeverinte precum si alte acte profesionale sau personale.
 • Acte / diplome de studii: certificat de absolvire 8 clase, diploma de absolvire a invatamantului obligatoriu de 10 ani, diploma de absolvire a scolii profesionale, diploma de bacalaureat, diploma de studii postliceale, foi matricole, diploma de licenta, diploma de master, diploma de Doctor (PhD), atestate de echivalare a studiilor, adeverinte care atesta calitatea de student, precum si alte acte de studii.
 • Acte / documente medicale: adeverinte medicale, certificate medicale, referate/fișe/rapoarte medicale, recomandari medicale, buletine de analize, rezultate examene medicale, rezultate analize medicale, bilet de internare/externare din spital si alte acte medicale.
 • Acte juridice: sentinte si decizii judecatoresti, hotarari,procuri/imputerniciri, contracte de prestari servicii, contracte de vanzare-cumparare / inchiriere, inscrisuri sub semnatura privata, contracte de comodat, precum si alte acte consulare / juridice / notariale.
 • Acte economice: planuri de afaceri, situatii financiare, scrisori bancare, chitante, facturi, contracte bancare, adeverinte de venit, extrase de cont, precum si alte documente economice.
 • Documente online: pagini web, bloguri, magazine online, site-uri e-commerce, sisteme de facturare, baze de date, aplicatii software si alte documente online.